2019-06-27 18:30:00, Mošovce

Milí priatelia, v dňoch 27. júna až 30. júna sa v areáli Drienku v obci Mošovce neďaleko Turčianskych Teplíc uskutoční už siedmy ročník stretnutia sympatizantov Projektu Život na najväčšom prírodnom podujatí Drienok 2019.

Akcia bude zameraná na krásne ručne vyrábané výrobky a chutné domáce produkty, prírodné staviteľstvo, originálne odevy, prírodnú kozmetiku, liečivé bylinky, obrazy a maľby, hudobné nástroje a mnoho mnoho ďalšieho. Upozornenie: nejde o žiadny jarmok zastrešený obcou alebo komerčnou organizáciou, ale o veľké privátne stretnutie priateľov a sympatizantov Projektu Život. Počas týchto štyroch dní budete mať možnosť postretávať úžasných šikovných ľudí, zúčastniť sa mnohých zaujímavých workshopov a tvorivých dielní, zoznámiť sa so sympatizantmi a kamarátmi občianskeho združenia, organizátormi Zóny bez peňazí a mnohými ďalšími inšpiratívnymi ľuďmi.  

V areáli sa bude nachádzať hlavný hudobný stage, na ktorom vystúpia pozvaní interpreti, detský Drienoček stage, hipisácky Busdriver stage, oddychová zóna Zelený Kríček, vináreň a vinotéka Paleta, pojazdná kaviareň Folcík a Piadženo, Foodcourt zóna s občerstvením, stanové mestečko, bazény a športové priestory. Hudobné formácie sú vybrané tak, aby si každý prišiel na svoje. Pre deti sme pripravili bohatý program, v ktorom nebudú chýbať tvorivé dielničky, divadlá, mnoho hier a ďalšie aktivity o ktoré sa postarajú naše milé animátorky. Drienok je skvelým miestom aj pre rodiny s deťmi. 

 

Atmosféra Drienku je pekne zachytená na videách z ročníka (2017) a (2014). Udalosť aktuálneho ročníka nájdete tu (Drienok 2019).

 

 

City: Mošovce

Venue address:

obec Mošovce - areál kúpaliska Drienok

Venue link: Drienok 2019

Date, time: Thu, 06/27/2019 - 18:30

Buy tickets: info & tickets