You are here

2021-09-15 20:00:00, Žilina

City: Žilina

Venue address:

Životní a hudobní partneri gitarista Daniel Salontay a basgitaristka/ speváčka Shina z bratislavských Dlhých Dielov sú Longital a práve oslavujú dvadsať rokov na hudobnej scéne.  

Korona ich zastihla v najlepšej forme a za toto obdobie sa veľa udialo... po rokoch sa na čas zastavili, zamysleli, a vrátili sa k dlho odkladanému k prírode, a k sebe samým. Prišli aj zmeny a tak po odchode Mariána Slávku prichádzajú Dano a Shina s novou etapou Longitalu, pre ktorý je príznačná intímnosť, hranie zoči voči jeden druhému a do playlistu sa dostávajú aj piesne, ktoré doteraz nezazneli na koncertoch. Ku dvojici sa na pódiu pridá fantastický hráč na klávesy a akordeón Daniel Špiner, s ktorým Longital nadviazali spoluprácu pri príležitosti veľkého koncertu ku sedemdesiatinám Mariána Vargu.

Vstupné v predpredaji online 8 / 5 €, na mieste 10 / 7 €.

- - -

Nová synagóga a všetky podujatia sú od 6. 9. 2021 otvorené len pre divákov zaočkovaných proti koronavírusu. Očkovanie preukážete Green passom v telefóne alebo vytlačeným potvrdením. Očkovanie platí 14 dní po druhej dávke očkovanie v prípade dvojdávkovej vakcíny alebo 21 dní po očkovaní v prípade jednodávkovej vakcíny.

Ďakujeme, že ste zodpovední! Okrem toho, že minimalizujeme šírenie koronavírusu, môžeme byť otvorení bez obmedzení počtu divákov aj pri zmene farby okresu.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Venue link: Nová synagóga / v triu s Danielom Špinerom

Date, time: Wed, 09/15/2021 - 20:00

Buy tickets: Vstupenky a info